Ook ziekenhuispatienten slapen onder SNURK

Ook ziekenhuispatienten slapen onder SNURK

Het was een mooie reis met het Amsterdam UMC, waarmee we een tijdje geleden aan een buitengewoon project hebben gewerkt. Terugkijkend kunnen we niet anders dan supertrots zijn op het resultaat.

Nederlands grootste ziekenhuis Amsterdam UMC, voorheen VUmc en AMC, benaderde ons met de vraag om hun beddengoed te herontwerpen. Een enorme eer dat tot iets buitengewoons heeft geleid.

Samen met het toegewijde personeel van het ziekenhuis hebben we een prachtige  origami kraanvogel print gecreëerd. Want de papieren vogels die je ziet op het dekbed, zijn met liefde en zorg gevouwen door de handen van het ziekenhuispersoneel zelf. In totaal meer dan 1.000 papieren vogeltjes!

De kraanvogels zijn niet alleen decoratief; ze dragen een diepere symboliek met zich mee. Het vouwen ervan, volgens de eeuwenoude Japanse traditie, brengt voorspoed en goede gezondheid. Een mooie wens om mee te kunnen geven aan de patienten. 

En goed nieuws: de SNURK Crane Bird-print is niet alleen te vinden op ziekenhuisbedden, maar ook  beschikbaar in onze eigen beddengoed collectie. Dus, als je ook wil genieten van de warmte en symboliek van deze kraanvogels in je eigen slaapkamer, dan kan dat! Naar Crane Birds beddengoed.

Voor elk verkocht Crane Bird dekbed doneren we bovendien €1,- aan het Cancer Center Amsterdam. Deze donaties dragen bij aan essentieel onderzoek naar medicijnen tegen kanker en verbeterde behandelmethoden. We zijn blij om te melden dat dankzij jullie steun al meer dan €11.500,- is opgehaald.

Laten we hopen dat dit bedrag blijft stijgen en dat zoveel mogelijk patiënten snel weer gezond in hun eigen bed kunnen slapen.

Dekbedovertrek van SNURK met de Crane Birds print

0 comments

Leave a comment